Hyvää huomenta!

by Eliisa on keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

 


Aurinko herätti, toivotti huomenta ja mukavaa päivää. 

Söin hitaan aamupalan lehteä lukien. 
Lehteä on luettava näinä päivinä varoen.

Askel on kevyt kulkea. Mieli on avoin ja aurinkoinen. Sisäinen kalenterini yrittää levittää levottomuutta. Siihen ansaan ei aio mennä. Haluan oppia maksimoimaan arjen nautinnot ja sellaiseen yhtälöön kalenteri sopii kovin huonosti.

 

2 comments

"Oppia maksimoimaan arjen nautinnot" - onpa osuvasti sanottu! Viime aikoina olen juuri pohtinut sellaisia hyvään arkeen liittyviä asioita ja uravalintoja (vaikka ura-sana on kyllä ikävä). Kaikkea sellaista, että mihin sitä aikansa oikeasti haluasi käyttää. Mikä tuntuisi oikeasti hyvältä.

Ei anneta kalentereiden herättää levottomuutta!

by Maija on 16. maaliskuuta 2011 klo 19.41. #

Minäkin mietin näitä mietteitä ihan päivittäin. En siis vain tänä aamuna. Ura, sehän se määrittää meidät ihmisinä, vaikka ei olla putkeen vielä päästykään! Minä opiskelen opettajaksi, koska en halunnut joutua viittomakielen tulkin ammattiin kuuluvaan jatkuvaan pyöritykseen, vaihtuviin asiakkaisiin ja "työpaikkoihin" - en usko, että olisin voinut selvitä muutamaa vuotta pidempään. Kalenteri se tulkkienkin ammattia pyörittää. Huh.

Levottumuus vähenee välittömästi, kun koko kalenterin ongelmallisuuden tiedostaa. Raportoi välillä, miten hyvän arjen kanssa etenee :)

by Eliisa on 16. maaliskuuta 2011 klo 21.27. #