Kardemummassa

by Eliisa on keskiviikko 16. helmikuuta 2011



Siirtolapuutarhan talot tulivat mieleeni, kun kävin hetki sitten katsomassa Kolme iloista rosvoa. Koko Kaardemumman kaupunki oli ällistyttävän kaunis, jännittävä ja suloinen. Jostain syystä tykästyin kaikkein eniten rosvojen sotkuiseen, vähän tummanpuhuvaan kotiin, jossa oli monen monta erilaista ikkunaa ja kaappia ja arkkua ja kotoista epäjärjestystä. Tosin ehkä eniten minuun vetosi ne ikkunat. Olen heikkona ikkunoihin.

Koko esityksen ajan yritin painaa yksityiskohtia mieleeni. 
Niin huikea kapunki Kardemumma oli.

2 comments

Kuulostaa ihastuttavilta lavasteilta. Harvoin tulee tuolla Helsingin kaupunginteatterissa käytyä, usein niitten esitykset eivät oikein houkuttele minua. Mutta lavastamispuolen siis ilmeisesti osaavat, ja mukavaa se on sekin.

Olen jäänyt noiden siirtolapuutarhakuppien lumoihin, muutamia sarjan astioita on jo kaapissa, mutta vielä jokunen houkuttelisi hankkia, vaikka astioita onkin ennestään yllin kyllin.

Olisipa veikeää asua Kardemumman kaupungissa.

by Maija on 16. helmikuuta 2011 klo 21.04. #

Hyvin pitkälti samat käsitykset kyseisen talon tarjonnasta, mutta Kolme iloista rosvoa näin toverin tarjoaman teatterilipun turvin. Kätevää! Ja totta tosiaan oli sellainen lavastus, että jo senkin takia suosittelen matkaa Kardemummaan kaikille, isoille ja pienille katsojille.

by Eliisa on 16. helmikuuta 2011 klo 22.11. #