Tytöt

by Eliisa on lauantai 11. kesäkuuta 2011



Arabian peruskoulu
Arabianranta
Helsinki

2 comments

Minäkin jään usein tarkastelemaan liitupiirustuksia pihoilla. Entisen kodin pihapiirissä niitä oli paljon, täällä ei, kun on hiekkapihat (muuten kyllä kivemmat kuin asfalttipihat, mutta juuri noita liitutaiteiluja kaipaan).

Aika usein vanhan kodin pihapiiristä löytyi se ruutuhyppelyruudukko piirrettynä. Aika usein pimeän tullen kävin sen itsekin hyppimässä läpi.

by Marja on 11. kesäkuuta 2011 klo 14.44. #

Ihanaa, kun itsekin hyppelit! Olen nähnyt ruutuja itsekin, mutta en ole tajunnut nauttia niiden todellisesta tarkoituksesta. Voi kyllä parit ruutuhyppelyt tekisis terää!

Minä kasvoin maalle, joten niin koulussa kuin kotonakin hypittiin ruutua niin isoilla kivillä, etteivät varmasti huku hiekkapihalle! Oman kiven tunnistaminen oli kyllä välillä kieltämättä haastavaa...

Liitutaiteilu on ilmiönä hirvittävän mielenkiintoinen. Asfaltti on suuren suuri paperi, joka antaa loputtomat mahdollisuudet piirtelyyn, joka jonkun toisen mielestä onkin sitten sotkemista. Mutta minäpä olenkin hirmuisen kiinnostunut niin katujen kuin seinienkin sotkemisesta ja sotkijoista eritoten :)

by Eliisa on 13. kesäkuuta 2011 klo 10.40. #