Kettuja

by Eliisa on sunnuntai 13. marraskuuta 2011


Meidän postissa myydään kauniita asioita. Siksi suuntasin sinne perjantaina, kun etsin lahjaa ystävälle. Tällä kertaa poistuin paikalta kolmen bambuisen tiskirätin kanssa. Omassani luuraa kettuja. Ne vilkuilevat viekkaasti toisiaan kulmiensa alta, mutta eivät sillä tavalla ikävästi, vaan huumorimielessä.

Kun lahja oli toimitettu ystävälle, palasin keskiyöllä kotiin ja toteutin erittäin yllättävän kodinsiistimisoperaation. Operaation jälkeen klo 01.30 letitin hiuksiani ja jostain kumman syystä mieleni teki letittää ikkunan edessä. Ja tapahtuu seuraavaa: minä katselen ulos yövaatteissani keskeneräinen letti käsissäni ja tuijotan maailman kauneinta kettua, joka taas tuijottaa suoraan naapurin kameraan. Letti jää kesken, nappaan kameran ja pujahdan itsekin varoen pihalle. En saa ketusta kuvaa, mutta vaihdamme katseita ennen kuin häntä vilahtaa nurkan taakse. 

Mikä taianomainen hetki!

Seuraavana aamuna ymmärrän ostaneeni ketturätin kuusi ja puoli tuntia ennen hetkeä, jolloin kohtaan ketun keskellä kaupunkia. Siinä sitä on taikaa kerrakseen.

One comment

Kiva posti teillä, kun tuollaisia hienouksia löytyy!
Ketuissa on jotain mielenkiintoista!

by Anonyymi on 13. marraskuuta 2011 klo 16.55. #