Mustaa ja valkoista

by Eliisa on lauantai 20. elokuuta 2011






Tänä kesänä en ole juuri kirpputoreja kiertänyt. En oikein tiedä miksi, ei vain ole askel sellaisiin suuntiin vienyt. Mutta jotain olen niiltä muutamalta piipahdukseltakin kotiin kuljettanut. Mustavalkoinen nahkapalalaukku löytyi tänään Käpylän Elojuhlien kyljessä järjestetyltä puistokirppikseltä - eurolla. Acnen neuletakki muutti meille muutama viikko sitten, löytöpaikka Kaivopuiston kulmilla. Huomaan, että musta on hivuttautumassa takaisin vaatekaappiini. Ei paha. Ei ollenkaan paha. 


// Edit: Jos tarkemmin katselee, niin laukku on sinivalkoinen ja takki valkoharmaan. Tänään katselin tarkemmin.

4 comments

Minäkään en ole kolunnut tänä kesänä kirpputoreja niin paljon kuin ennen. Yritän kai välttää turhan tavaran hankkimista ja enemmänkin vaan nyt siivota rompetta pois komeroista.

Mutta tänään minäkin tein muutaman hyvän kirppislöydön Vallilasta. Ja sinun löydöt näyttää hyviltä kans! Villatakkeihin on aika mukava kääriytyä nyt kun ilmat jo vähän viilenevät.

by Maija on 21. elokuuta 2011 klo 22.34. #

Ihan varmasti minunkin ajatusmaailmani on lipunut tuohon turhan tavaran välttämiseen. Kasa tavaraa, joka ei mennyt Hietalahden torilla kaupaksi, odottaa nyt seuraavaa sijoituspaikkaa. En vain tiedä minne ne veisin. Ajattelin lahjoittaa ne jonnekin päihdekuntoutujien kotiin tai turvakotiin tai jonnekin, mutta kun toisaalta joukossa on ihan rahan arvoisiakin juttuja. En tiedä, podinnassa on!

Mekin pistäydyttiin Vallilassa, mutta en löytänyt mitään. Paitsi "saa ottaa" -laatikosta muutaman Taide-lehden vuodelta 2008. Kauniita kuvia! Ja asiaakin.

by Eliisa on 22. elokuuta 2011 klo 9.10. #

Hei tule ihmeessä myymään torstaina sinne Kallion puistokirppikselle loput tavarat, jos jotain rahan arvoistakin mukana on. Ja siellä voi sitten jättää kierrätyskeskuksen autolle myymättä jääneet jutut jos haluaa. Viimeksi ainakin sujui hyvin ja minä tuun taas myymään jos vain ei sada kamalasti.

by Maija on 23. elokuuta 2011 klo 15.47. #

Voi et tiedä miten mielellään tulisin! Olen kuitenkin töissä. Olen aina töissä. En ole osallistunut vielä kertaakaan Kallion puistokirppikseen, syyn voi arvata... Ehkäpä menen joku viikonloppu vaikka Valtterille.

Myynti onnea sinulle!

by Eliisa on 23. elokuuta 2011 klo 21.48. #