Poissa kiire ja ressi

by Eliisa on keskiviikko 20. lokakuuta 2010




Tenttiviikot vyöryivät ohi.

Kiertelen kirpputoreja ensimmäistä kertaa sitten kesän. Kuuntelen musiikkia. Etsin uusia mielenkiintoisia musiikkituttavuuksia. Neulon. Suunnittelen mitä kaikkea voisin neuloa. Väritän. Kiasman kaupasta löysin Peppi-värityskirjan.


Haahuilen kangaskaupassa. Hypistelen villakankaita, neuloksia, pellavaa - mustia, harmaita ja violetteja. Ostan violetin kankaan, joka on kevyt kuin henkäys ja maksan siitä 2,60 euroa. Luennolla esittelen kangasta muille. Pitäisi tehdä muillekin, kuulemma. Jos nyt ensin itselle.

Huushollaus kutsuu enkä vastustele. Tiskivesi on laskettu, pyykkikone hurisee, lakanat lentäneet lattialle. Kaksi ikkunaa odottaa uutta verhoratkaisua talveksi. Ratkaisu mielessä, toteutus uupuu. Muuton jäljiltä muutama asia etsii edelleen paikkaansa. Paikat löytyköön ajan kanssa.

Kirpputoripöytä pitäisi varata. Mutta mistä? Savon maalla tähänkin olisi ollut tuttu ja turvallinen (ja halapa) ratkaisu. Nyt arvon ja pohdin ja harkitsen ja kauhistelen hintoja.

Ane Brun on ihana.

One comment

Tykkään tuosta kaikesta! Kuulostaa niin ihanalta.
Itsellä on syysloma meneillään ja ajattelin voivani tehdä kaikenlaista, useita juttuja mitä tekstissäkin tuli.. Mutta jostain syystä viikko on jo kohta kulunut ja minä en ole saanut mitään aikaiseksi, juossut vain pää kolmantena jalkana joka paikassa.

by Anonyymi on 20. lokakuuta 2010 klo 17.40. #