Tuliaisia itselle

by Eliisa on torstai 26. toukokuuta 2011




Olin luvannut itselleni ennen matkaa, että saan ostaa kangaskassin ja raidallisia tai pilkullisia sukkahousuja tai legginsejä, jos matkan varrelle sellaisia sattuu. Ei sattunut, mutta kirjoja sattui senkin edestä. Yllättäen. Nämä ostokset ovat kuitenkin täysin perusteltavissa! Nimittäin The Tote Bag inspiroi tekemään sen kangaskassin itse, Where the Wild Things Are ja WOW! Said the Owl ovat ammatillisesti perusteltuja ja värityskirja on varsin pätevä korvike iloisille sukkahousuille - tadaa!

3 comments

Where the Wild Things Are on niin ihana. Tykkään kovasti myös siitä Spike Jonzen leffaversiosta. Ja veljen lapset tykkää kirjasta myös, kun sen kotimaiselle käännetyn version annoin joskus lahjaksi. Hirviöt on kova juttu.

Värityskirja näyttää myös mainiolta, kelpais mullekin.

by Maija on 27. toukokuuta 2011 klo 0.07. #

Minä en ole hirviöitä elävissä kuvissa nähnyt, ilmeisesti pitäisi paikata tämä puute? Tiedätkö, tuo värityskirja on ihan mieletön! Kansien hurmaavuus on pientä, kun kurkkaa sisällä... En varmaan koskaan raaski sotkea sivuja väreillä!

by Eliisa on 27. toukokuuta 2011 klo 8.13. #

Elsa: juu, ehdottomasti elokuva kannattaa katsoa! Se on monella tapaa kaunis, iloinen, mutta samalla surullinen ja haikea. Minulta löytyy dvd jos haluaa lainata, ja kirjastoista ja vuokraamoista löytynee myös :) Se on aika tuore tapaus, ehkä puolitoista vuotta sitten oli täällä ensi-illassa.

by Maija on 28. toukokuuta 2011 klo 16.00. #