Hankausta

by Eliisa on maanantai 9. toukokuuta 2011




Jostain kumman syystä kevääni ei nyt oikein ole löytänyt kepeyttään. Sinnittelen päivästä, tehtävästä ja bussista toiseen. Tuntuu, että viimeiset viikot ovat olleet yhtä sähköpostien lähettelyä, vastausten odottelua ja kieltäviinkin kiittäen vastaamista. Asiallisia puhelinsoittoja tuntemattomille ihmisille, yhtä aikataulujen sopimista ja kalenteriin vilkuilua. Koko ajan on persiissä tunne, että nyt kyllä joku unohtui. Ilmeisesti ei kuitenkaan ole unohtunut tai sitten en vielä muista, mitä olen unohtanut.

Selvästikin nyt on ihan liikaa ihan kaikkea. Tämän viikon sykin (joudun sykkimään!) vielä paikasta toiseen, mutta ensi viikolla otamme äidin kanssa siivet alle. Toivottavasti osaamme jättää kiireen pois matkatavaroista, sillä en millään jaksaisi juosta nähtävyydeltä toiselle ja museosta seuraavaan.

Tule rauha. Tule hitaus. Teitä tarvitaan!

2 comments

Minne suuntaatte? Toivottavasti tulee ihanan kiireetön ja leppoisa reissu. Niin ja tsemppiä viimeisiin kiireisiin!

by Maija on 9. toukokuuta 2011 klo 21.51. #

Vietetään Lontoossa muutama päivä. Ensimmäinen kerta ulkomailla äidin kanssa, kuules! Meidän perhe ei ole juuri matkustellut, mutta nyt ajateltiin aloittaa äidin kanssa seikkailut Euroopan kaupunkeihin. Lontoosta on hyvä aloittaa.

by Eliisa on 9. toukokuuta 2011 klo 22.18. #