Pöllöni mun

by Eliisa on perjantai 21. tammikuuta 2011




Siellä ne elelee. Uusin valkoinen, pitsisen kaltainen, ei ole mukana näissä potreteissa. Se seisoo yksin paraatipaikalla. Pitää joskus kuvata. Ja pian siirtää toisten luo. Että ei ylpistyisi.

5 comments

Pongasin pöllöjä! Keräätkö aivan?
Itse olen keräillyt jo jonkin aikaa, niitä jaksaa kerätäkin, kun niitä löytää aika harvoin (ainakin täälläpäin).. :) Kivan näköisiä!

by Anonyymi on 29. tammikuuta 2011 klo 21.22. #

Keräilen! Olen kerännyt jo varmaan viitisen vuotta, mutta kokoelma on melko vaatimaton, koska en kelpuuta kuin kovia ja kauniita pöllöjä. Eli löytöjä tekee todella, todella harvoin!

by Eliisa on 29. tammikuuta 2011 klo 22.33. #

Heippa,
yritin käydä kommentoimassa täällä jo aiemmin, mutta kommentointi ei syystä tai toisesta silloin onnistunut. Olit käynyt vierailulla blogissani ja löytänyt kuvia tutusta rautatieasemasta. Tuli mieleeni, että mahdetaanko me tietää toisiamme, kun samalta suunnalta ollaan kotoisin ja suunnilleen samanikäisiä kai? Minun vanhemmasta blogistani ainakin löytyy kuvia, joista minut tunnistaa.

No yhtä kaikki, tämä on oikein viihtyisä blogi ja pöllökokoelma on suloinen :) Tunnut pohtineen täällä samanlaisia asioita, jotka minunkin mielessäni pyörivät. Kaikenlaista sellaista omaan luovuuteen ja sen rajallisuuteen liittyvää.

by Maija on 30. tammikuuta 2011 klo 17.44. #

Maija! Huomasin huutelusi, olen vain niin kamalan hidas reagoimaan. Tunnistin sinut vanhasta blogistasi, ja sinäkin tunnistat varmasti minut. Olen käynytkin luonanne! Oli syksy, tulimme teille myöhään, osallistuimme bingoon ja taloutemme voitti teetä. Minä kehuin maatuskamekkoasi lyhytteatterifestareilla. Tunnistatko?

by Eliisa on 30. tammikuuta 2011 klo 18.21. #

Elsa: haa, no minä arvasin sitten ihan oikein: ajattelinkin että tämä blogi voisi olla sinun. Kiva juttu :)

by Maija on 31. tammikuuta 2011 klo 17.24. #